8 gode grunner til å velge Outlander PHEV

Å velge ny bil kan være en utfordring, spesielt nå som utvalget i drivlinjer er mange. Les gjennom våre gode grunner, og kanskje valget blir litt lettere.

  • Mye bil for pengene

Outlander PHEV er norges mest solgte ladbare hybrid, og det er ikke tilfeldig. Bilmagasinet Autofil skrev at: «Ingen ladbar hybrid er i nærheten av å gi mer for pengene.»

Vi har nå leasingkampanje på folkefavoritten ut oktober. Leasing av topp utstyrte Instyle+ fra kun 2.650,-/mnd*, eller kjøp bilen fra 404.900,- (utstyrsnivå Invite, levert forhandler i Drammen).

*Leasingavtale 36 mnd/45.000 km. Startleie/etablering kr 83.613. Totalpris kr 179.013 (varierer med rentenivå). Pris gjelder bil levert forhandler i Oslo.

Leasing fra kr 2.650/mnd*

  • Slutt på rekkevidde- og ladeangst

Hvis du vil ha i både pose og sekk, er Outlander PHEV bilen for deg. Du kan kjøre på elektrisitet i hverdagen, og bensinmotoren når du skal på langtur. Du slipper med andre ord å bekymre deg over rekkevidde og ladekø.

  • Intelligent fremkommelighet

Outlander PHEV er utstyrt med Super All Wheel Control (S-AWC) firehjulstrekksystem. S-AWC er et smart system som gjør kjøreturen til en lek. Systemet sikrer optimalt veigrep og stabilitet, samt gjør kjøreturen komfortabel og sikker. Med S-AWC 4WD kommer du deg trygt dit du skal.

  • Plass til det meste

Skal du på bilferie i år? Eller kanskje på helgetur? Null stress. Outlander PHEV har et stort bagasjerom, og plass til det meste du må ha med deg. I tillegg til god innvendig plass, kan du også dra tilhenger på opptil 1.500 kg.

  • Rask levering

Er du utkikk på ny bil, vet du antageligvis at det i noen tilfeller er flere års ventetid på noen modeller. Vi derimot har biler klare på vårt forhandlerlager, eller på vei til oss, slik at du kan få den nye bilen din så raskt som mulig.

  • 7 år / 140.000 km nybilgaranti

Vi vet at du har høye forventninger til en splitter ny bil. Vi mener vi har et så godt produkt som skal vare i mange år fremover, så vi tilbyr en spesiell Norgesgaranti på alle solgte Outlander PHEV, som selges av oss (autorisert forhandler). Norgesgarantien skaper en trygghet for deg, og er verdifull om du på et senere tidspunkt velger å selge bilen din.

  • God å kjøre

«Stor bil» er ikke nødvendigvis synonymt med «vanskelig å håndtere». Det gjelder i hvert fall ikke for Outlander PHEV. Den er lett å kjøre, og har gode og behagelige seter som kommer godt med på langturen. Den ladbare hybriden kjører nærmest lydløst i elbil modus og akselererer raskt når du trykker på gasspedalen. Med et praktisk 360 kamera er det endelig enkelt å lukeparkere, parkere i trange gater eller parkeringshus.

  • Sikkerhet i høysetet

Fullspekket med teknologi og aktive sikkerhetsfunksjoner, er Outlander PHEV en bil du kan stole på. Blindsonevarsler, kjørefeltvarsler, adaptiv cruise control med mer, gjør at du kan kjøre trygt og vite at bilen hjelper deg om den oppdager farlige situasjoner.

Bestill prøvekjøring

VIL DU VITE MER OM

Outlander PHEV?