Viktig! Informasjon vedrørende koronaviruset.

Gode grunner til å kjøpe Outlander PHEV

Det er mange grunner til at Mitsubishi Outlander PHEV er så populær: kjør på ren elektrisitet i hverdagen og dra på langtur uten å tenke på lading. God plass til bagasje og passasjerer, og ikke minst den gode kjøreopplevelsen. Rett og slett mye bil for pengene.

Valgt av over 23.000 nordmenn

Outlander PHEV har vært en bestselger helt siden lanseringen. Det er en praktisk SUV, med moderne hybridteknologi. Ikke noe rart nordmenn har trykket den til sitt brøst.

SUV med klasseledende 4WD

Sikrer optimalt veigrep - uansett veivalg

Outlander PHEV er utstyrt med et avansert og inteligent firehjulstrekksystem: Super All Wheel Control (S-AWC).

S-AWC styres av sensorer som kontrollerer drivkrefter og bremsekrefter tilpasset kjøreforholdene. Med Outlander PHEV er du sikret optimalt veigrep, uansett forhold.

Bestill prøvekjøring

Kjør på ren elektrisitet i hverdagen og på langtur uten å tenke på lading

Outlander PHEV er en ladbar hybrid, bygget som en elbil fra grunnen av. Den har en drivstoffeffektiv 2,4 liters bensinmotor og to avanserte elmotorer. Med Outlander PHEV har du bensinmotoren når det trengs, mens elmotorene gir deg stillegående og økonomisk kjøring. Outlander PHEV veksler sømløst mellom el- og bensinmotor for mest mulig effektiv ytelse.

Med Outlander PHEV får du 45 km elektrisk rekkevidde (WLTP), og kombinert med beninmotoren har du totalt 600 km rekkevidde (WLTP).


45 KM
5 TIMER
7 ÅR
Elektrisk rekkevidde
Lading rett fra stikkontakten*
Fabrikkgaranti


*For lading i stikkontakt skal du ha en dedikert kurs med 10A sikring og jordfeilbryter type B.

God plass til passasjerer, bagasje og utstyr

Med Outlander PHEV får du alle egenskapene til en SUV. Du sitter høyt når du kjører, har romslig kupé, høy bakkeklaring, god fremkommelighet og stort bagasjerom. I tillegg kan du trekke tilhenger på opptil 1500 kg.

8 år/160.000 km batterikapasitet-garanti

Når du kjøper ny Outlander PHEV får du 7 år/140.000 km nybilgaranti og 8 år/160.000 km garanti mot fabrikasjonsfeil på batteriene. I tillegg garanterer Mitsubishi Motors at kapasiteten på fremdriftsbatteriet på EV-biler er 70% eller mer i perioden, på alle våre PHEV uansett årsmodell inntil 8 år/160 000 km (det som først inntreffer).

Bestill prøvekjøring

Meget godt utstyrt Instyle fra kun kr 2.990* per mnd.

Inkludert vinterhjul og metallic lakk.

Les mer om kampanjen

VIL DU VITE MER OM 

Outlander PHEV?

Nyhet! Book time på nett

Se ledige dager og velg enkelt dagen som passer deg best.

Bestill time nå