Viktig! Informasjon vedrørende koronaviruset.

Mitsubishi 5+

Har du en eldre Mitsubishi og ønsker et problemfritt bilhold? Er sikkerhet, kjøreopplevelse og annenhåndsverdi viktig for deg? Da vil vi anbefale at du fortsetter med regelmessig vedlikehold også etter at garantien er ute.

Behovet for vedlikehold er fortsatt viktig når bilen blir eldre, men ønsket om å legge for mye penger i dette daler for de fleste med bilens alder.

Mitsubishi 5+ er tilpasset eldre biler og består av oljeskift og bytte av oljefilter, samt tilstandskontroll etter fabrikkens anbefaling.

Pris fra kr 2 490,–*

Liten bil (Colt, Lancer og Carisma) Kr 2 490,–

Medium bil (ASX og Outlander) Kr 2 990,–

Stor bil (L200 og Pajero) Kr 3 490,–

*Gjelder Mitsubishi-biler som er 5 år eller eldre (biler utenfor garanti), med unntak av iMiev. I prisen inngår deler og arbeid inkl. mva.

Bytt motorolje og filter regelmessig

Motoroljen har flere funksjoner og den mest åpenbare er å smøre motoren og sørge for at de bevegelige delene i motoren holdes fra hverandre og ikke slites. En frisk og god motorolje legger et beskyttende lag over delene og hindrer korrosjon. Motoroljen hjelper også med kjøling og transporterer vekk friksjonsvarmen. En annen viktig funksjon er at motoroljen holder motoren ren ved at den fester til seg smuss ol. Over tid samler det seg avfallsstoffer, kondens, sot og annen skitt i oljen og yteevnen svekkes. Det å bytte motoroljen og oljefilteret regelmessig er derfor noe av det aller viktigste du kan gjøre for å holde bilen i best mulig stand.

Få oversikt over bilens «helsetilstand»

Når bilen kommer inn til verksted foretar teknikeren en tilstandskontroll av bilen.  I tillegg til fabrikkens sjekkliste blir det gjort en helhetsvurdering av bilen, og en sjekk av små detaljer som kan fortelle noe om den generelle «helsetilstanden» på bilen.

«Helsetilstanden» danner grunnlaget for videre anbefalinger om vedlikehold og evt reparasjoner. Alt med mål om at du som sluttkunde skal ha et trafikksikkert bilhold.

Mitsubishi 5+ EV er tilpasset elbiler som er 5 år eller eldre og består av bytte av kupéfilter, samt tilstandskontroll etter fabrikkens anbefaling.

kr 1 990,– *


* Gjelder Mitsubishi i-miEV som er 5 år eller eldre (biler utenfor garanti). I prisen inngår deler og arbeid inkl. mva.

Hvorfor velge merkeverksted?

Når du tar service på våre merkeverksteder er det kvalifisert personell som gjør jobben og du kan være trygg på at deler fungerer slik de skal. Vår kompetanse, erfaring og vårt originale testutstyr gir deg den nødvendige trygghet.